miércoles, 19 de junio de 2013

Curriculum entrevistats


EMILI GENÉ

 Professor de Secundària i director d'institut, col·laborador de la secció de cultura i contraportada del diari Última Hora.

 
TOMEU BARCELÓ

 Diplomat en Magisteri, Llicenciat en Filosofia, professor de secundària en excedència, assessor de centres educatius a nivell autonòmic, estatal i internacional en matèria de dinàmica de grups i relacions humanes a partir del focusing, psicologia rogeriana i altres tècniques.

 
ASSUMPTA MATEU 

 Psicòloga especialista en psicologia clínica, una de les pioneres de la terapia gestalt a Mallorca, deixeble i col·laboradora de Claudio Naranjo en el programa SAT, representant de la Fundació Claudio Naranjo, en diverses ocasions ha organitzat les Jornades Balears per a l'Educació Integral.

 
MARGARITA LLUFRIU

 Llicenciada en Telecomunicacions, professora de secundària, formada en teràpia gestalt i teatre.

 
VICTÒRIA PICÓ

 Llicenciada en Psicologia i professora de secundària de l'especialitat de Psicologia i Pedagogia. En l'actualitat, treballa com a orientadora psicopedagògica a l'IES Sineu. A més es dedica a la formació de formadors en l'àmbit de la docència en temes de convivència escolar i resolució de conflictes, educació emocional i dinàmica de grups.

 
ALEXANDER DEKKER

 Diplomat a la Haarlem Business School (Holanda), especialista en Recursos Humans, terapeuta gestalt i constel·lacions familiars, experiència en cursos de comunicació i resolució de conflictes 

 
FERRAN JUAN

Professor d’infantil i primària, especialitat d’anglès, ve del món de l'esplai, on va experimentar dinàmiques de grup basades en les teories del psicòleg humanista Carl Rogers, format en  focusing, ha participat en el SAT-Educació.

 
MONTSE SANTALÓ

Professora d'infantil, cicle inicial, mitjà i educació especial, formada en psicomotricitat, teràpia gestalt, teràpia corporal (sistema Río Abierto, centres d'energia), co-creadora del mètode Lo Corporal.

 
CARLES PARELLADA

Professor, psicomotricista, terapeuta en constel·lacions familiars i pedagogia sistèmica, membre la Unitat de Formació del Professorat de l' ICE de Universitat Autònoma de Barcelona.

 
FREDERIC SUAU

 Trainer diplomat en PNL, terapeuta gestalt, format en psicoteràpia integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo i psicoteràpia corporal integrativa a l'IPETG, terapeuta en constel·lacions familiars reconegut per la AEBH, col·laborador de l'Institut Gestalt de Barcelona, fundador i director de l'Aula Balear de Gestalt fins 2009

 
JORGE VILLALONGA 

 Llicenciat en Sociologia, actor i clown format a l'Estudi Internacional de l'actor Juan Carlos Corazza, director i professor de teatre terapeutic, terapeuta gestalt, deixeble i col·laborador de Claudio Naranjo en el programa SAT-Educació. 

 
JAVIER BARÉS

 Diplomat en Treball Social, terapeuta Gestalt, màster en Enginyeria de la Formació, Trainer en PNL, format en psicoteràpia integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo, co-director de Gestalt Mediterráneo, ex-director Oficina de Defensa dels Drets del Menor del Govern balear.

 TOMEU GILI

 Llicenciat en Filologia Catalana, professor de secundària

 
ANTONI GOMILA

 Llicenciat en Filosofia, catedràtic dels departaments de Filosofia i Psicologia de la UIB, especialista en psicologia cognitiva

 
SERGI FORGAS

 Llicenciat en Filosofia, professor de secundària, terapeuta gestalt, format en psicoteràpia integrativa en el programa SAT amb Claudio Naranjo, col·laborador de l'Institut Gestalt de Barcelona, assessor filosòfic

 
CLARA VENTURA

 Llicenciada en Filosofia i Ciencies de l'Educació, doctora en psicologia, màster en Psicopatologia i Salut, màster en Pedagogia Sistèmica, terapeuta sistèmica reconeguda per l'AEBH

 
ANGÉLICA OLVERA

Llicenciada en Enginyeria Química i Ciències Humanes, professora, formació en teràpia Gestalt, PNL, Psicologia Transpersonal, Psicologia comunitaria i teràpia breu estratègica, terapeuta sistèmica en constel·lacions familiars, creadora de la Pedagogia Sistèmica.


 
MAGDALENA CLOQUELL

 Treballadora Social de l'Ajuntament de sa Pobla, sòcia-fundadora de l'associació Pa i Mel, formada en Pedagogia Sistèmica

 
ADA SIQUIER

 Coordinadora de l’Associació Pa i Mel

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario